_DSF0156

En smakresa genom Asien

Vår filosofi

dots

Vi vill låta våra gäster uppleva det vi har gjort under våra resor på jakt efter det allra bästa Asien har att erbjuda.

För att hitta det genuina har vi sökt oss till det tidiga morgonljuset i Osaka där torget erbjuder färska frukter, nyfångad fisk och nyskördade primörer. Där de bästa råvarorna alltid plockas först, där tålamod och noggrannhet är en dygd hos de mest hängivna köken.

Vi har studerat matlagning i Peking där kunskapen ärvts i generationer och lärt oss tillagning som tar tillvara det bästa råvaran har att erbjuda. Vi har smakat mat på spännande marknader i Bangkok och på fina restauranger i Seol och upplevt service i världsklass i enkla men hemtrevliga miljöer.

Det är det och lite till vi vill erbjuda våra gäster. Weidao står därför för de allra bästa smakerna, de finaste råvarorna och den bästa servicen. Vi serverar Asiens guldkorn helt enkelt.

Välkommen in för att smaka!

Med respekt för råvaran

dots

Vår mat skapas från grunden så långt det är möjligt. Med omsorgsfullt utvalda produkter från Asien anpassar vi menyerna till de färska produkter som finns i närmiljön. För det är ju så att ingen rätt smakar bättre än sina råvaror.

En utav alla fördelar med att laga mat från grunden är att vi vet vad vår mat innehåller. Därför kan vi i stor utsträckning anpassa våra recept efter dina önskemål.

Vi värnar om naturen, den finns ju närvarande i maten. På grund av att utbudet av asiatiska varor är begränsat i Stockholm kan vi inte erbjuda en 100% ekologisk meny. Däremot väljer vi alltid ekologiskt, närproducerat och KRAV-märkt när vi kan. Och vi väljer leverantörer med omtanke om miljön.

illustration

Vår andra restaurang

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör - sön